Jurnal De Zbor / Recomandari Evenimente Bucuresti


„Yesterday’s news” de anul trecut incoace a.k.a. „Elodia nu e moarta, Elodia se transforma!”
23 ianuarie 2008, 19:47
Filed under: Uncategorized | Etichete: , , , , ,

Un anume post TV de la noi incepe sa ma calce pe coada. Cu chiu cu vai i-am suportat existenta printre cele aproximativ 50 de posturi TV salvate automat de televizorul de 17″ din camera mea. Nu de alta dar dureaza pana intr-o secunda sa schimb postul. Dar… cand schimbi postul macar acea o secunda tot vezi cat de cat ce si cum se intampla pe canalul respectiv… si asa am ajuns eu sa ma satur de „cazul Elodia” si toate episoadele sale… (Cum sa faci o asa zisa stire pe episoade?!)

Si asta n-ar fi nimic… sunt stiri care se mai reiau, fie de pe un post pe altul fie pe acelasi post la ore diferite.Chiar si in zile diferite se intampla sa fie reluate anumite stiri cu inca ceva nou, un detaliu ceva in reportaj. Dar nu! Elodia e Elodia si de anul trecut (ANUL TRECUT!) expresia „yesterday’s news” capata un nou sens in fiecare zi.

M-am saturat de Elodia! Nu vreau sa mai aud cuvantul Elodia. Nici macar bancuri cu Elodia si in mod special nu vreau sa mai vad statusuri cu „Elodia nu-i moarta, e pe invisible.” Daca e moarta Dumnezeu s-o ierte! Dar pe mine nu ma intereseaza nici ea nici mesajele cu „sa te simt in mine” pe care i le trimitea sotului prin YahooMail…

Deci in concluzie i-as ruga pe cei ce lucreaza la (zer)Otv sa isi traga cate o palma fiecare, macar metaforic, si sa se traga de urechi (la propriu) unul cate unul pana le vine mintea la cap sa isi gaseseasca o stire reala.

Adio Elodia! Adio zerOtv! Rest in peace!


Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariu



Lasă un comentariu