Jurnal De Zbor / Recomandari Evenimente Bucuresti


DNB Party – Piteşti – CubA
3 februarie 2010, 19:00
Filed under: Music Related | Etichete: , , , , , , , , ,

După o absenţă îndelugată din peisajul piteştean a unui evenimnent de acest gen, în seara zilei de joi 4 februarie 2010, începând cu ora 21:00, Clubul CubA din Piteşti (Strada Victoriei Nr. 17) te invită la un eveniment plin de sub-başi şi frecvenţe digitale.

Trebuie să recunoaştem faptul că ideea acestei petreceri a revenit de această dată clubului. Însă la sugestia tânărului SyØ, care va debuta oficial în postura de DJ cu acestă ocazie.

Pe lângă drum and bass desigur, acesta ne va mai distra cu cyberpunk şi electro-rock, iar CLEDY şi ŞTEFAN, ne vor delecta şi ei cu dub step. Bineînţeles că de la această mare petrecere nu putea lipsi ca invitat special şi HEAD ACHE, care a început deja din toamnă să se facă remarcat pe la petrecerile de profil şi din Bucureşti. Ca de obicei, virtual live mix-urile sale ne vor încânta cu cele mai tari hit-uri din mainstream-ul drum and bass.Petrecerea se doreşte a fi un altfel de eveniment, adresat în special publicul din Piteşti, şi care să dea posibilitatea tinerii generaţii să se exprime, chiar şi printr-un astfel de mijloc.
Lustruiţi-vă filtrele fonice  şi veniţi cu prietenii să ne distrăm împreună!
Eveniment susţinut de: Beatfactor, drumandbass.ro, Feeder.ro, Iconcert.ro, IndexStiri.ro, JurnalDeZbor, HelloPitesti.ro, Metropotam, PORT.ro, servicii24H.ro, tilllate.ro.

Reclame

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: