Jurnal De Zbor / Recomandari Evenimente Bucuresti


REALITATEA nu prezinta realitatea.

Din punct de vedere deotologic, trustul Realitatea-Catavencu se face vinovat de calomnierea a 310.000 de persoane insinuand ca acestia sunt „tampiti” prin folosirea expresiei „Scoala de tampiti” pe post si denumind institutia de invatamant la care acestia au urmat cursuri o „fabrica de diplome” sau „fabrica de bani”. Acestea din urma fiind expresii folosite de moderatori. Nu exista din punct de vedere legal nici o problema ca Universitatea Spiru Haret are un profit ridicat sau un numar ridicat de studenti, acestea fiind direct proportionale iar universitatea in cauza fiind privata si nu de stat. In plus universitatile de stat se plang de lipsa fondurilor de la bugetul de stat, dar cand o universitate privata are fondurile necesare din dezvoltarea proprie, atunci apare o „problema”. In cazul in care nu intentionati sa va faceti vinovati de calomnierea unei institutii si unui numar foarte ridicat de persoane, va sfatuiesc (trustul de presa Realitatea-Catavencu)  sa va cereti scuze public pentru expresiile folosite de moderatori si atitudinea acestora in emisiunea de aseara.

Emisiunea in cauza:

http://www.petitieonline.ro/petitie/scrisoare_deschisa_adresata_pm-p39500045.html

http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_excluderii_universitatii_spiru_haret_din_hg_749_2009_ridicarea_acreditarii_universitatii_spiru_haret_-p53893054.html

http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_ridicarii_acreditarii_universitatii_spiru_haret_si_a_anularii_diplomelor_de_licenta_la_forma_id_fr_din_anii_trecuti-p41993053.html

URMARITI ACEST SUBIECT IN ZILELE URMATOARE!

Astept comentarii din punct de vedere legal si deontologic la adresa scandalului creat de postul RealitateaTV si alte parti ale trustului.

LATER EDIT: Am primit reply de la CNA. Teoretic, RealitateaTV nu a facut nici o greseala de care poate fi acuzata.

„Universitatea Spiru Haret” a castigat oricum procesul.

Reclame

3 comentarii so far
Lasă un comentariu

Este regretabil ca niste oameni nevinovati trebuie sa plateasca incapacitatea ministerului educatiei care a semnat mii de diplome ale unor facultati despre care spune acum ca nu sunt acreditate. Oare care era rostul acelor semnaturi? Nu cred ca era doar o formalitate, nu? Sper ca lucrurile sa ia o directie corecta caci altfel eu as vedea normala o actionare in judecata a ministerului de catre studentii defavorizati. Le urez succes acestora precum si ministerului care va trebui sa judece bine si sa actioneze in consecinta.

Comentariu de Roman Maria

Sunt de parere ca prezinta realitatea chiar f bine:)) denumirea de „fabrica de diplome” se poate atribui intregului sistem educational, in momentul de fata, atata timp cat exista mii de studenti care ies de pe bancile facultatii si n-au locuri de munca. La fel si cu fabrica de bani; sa fim seriosi, cine nu a auzit de examene cumparate? de la 100 la 800-900 euro/bucata. Si asta mai ales in facultatile private, despre care se tot vorbeste actual. Nu sunt de acord ca i-a facut tampiti: e vorba aia- nu e prost cel care cere (profesorul), e prost cel care da! Probabil se refereau la faptul ca nu se gandesc la viitorul romaniei, ca scot ingineri, doctori, specialisti, si altii, toti de carton! In cateva cuvinte, vom duce mare lipsa de profesionalism din cauza acestor specimene.

Comentariu de vlad

Se rasuceste raposatu” SPIRU in mormint. Dati spaga la minister si la partide ca sufera nevinovatii care si-au platit taxele.

Comentariu de L. Alex.
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: