Jurnal De Zbor / Recomandari Evenimente Bucuresti


I’ll have some of that true blood.

http://www.trueblood.hbo.ro/

Tocmai am terminat de vazut sezonul I din True Blood.

Serialul acesta se difuzeaza si la noi dar nu am rabdarea necesara sa urmaresc fiecare episod la tv.
Oricum, de ceva timp cautam un serial cu vampiri sau macar un film bun si acest serial mi-a oferit asta.

Are un „acel ceva” ce-l face special. Serialul o urmareste pe o ospatarita din Bon Temps pe nume Sookie Stackhouse si aventura ei intr-o lume in care vampirii „tocmai au iesit din cosciug” („came out of the coffin” similar cu „came out of the closet” – trad:”au iesit la lumina/iveala”) de 2 ani si dragostea ei fata de Vampirul Bill, un vampir interesat de „mainstreaming”, adica o viata sociala printre oameni si care aparent crede ca oamenii pot coexista cu vampirii.

Campania de marketing si publicitatea pentru acest film a fost foarte puternica in afara si aparent cu un oarecare impact si la noi. Postere cu Tru:Blood / True Blood puteti admira la Unirii magistrala care duce spre victoriei.

Un lucru de stiut este ca regizorul este cel care s-a ocupat si de „Sub Pamant SRL”.

„This Is Nothing But Bloody Good PR.”

The trailer:

Despre productie (trueBlood.Hbo.ro):

Graţie unui om de ştiinţă japonez care a inventat sângele sintetic, vampirii s-au transformat, peste noapte, din monştri legendari în cetăţeni ca toţi ceilalţi. Şi deşi oamenii nu mai fac parte din „menu”, ei au rămas totuşi grijulii apropo de „ieşirea din sicrie” a vampirilor. Liderii religioşi şi oficialităţile lumii au ales din ce tabără să facă parte, dar în micul oraş  Bon Temps din Louisiana, decizia nu s-a luat încă.

Totuşi, chelneriţa Sookie Stackhouse (Anna Paquin), ştie exact ce înseamnă să fii un străin. „Blestemată” cu capacitatea de a asculta gândurile oamenilor, ea priveşte cu bunăvoinţă şi integrarea vampirilor – mai ales când vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atrăgător de 173 de ani care hoinăreşte prin lume. Dar de-ndată ce Sookie va fi atrasă într-o serie de mistere legate de sosirea lui Bill în Bon Temps, toleranţa ei va fi pusă la încercare.

‘True Blood’ e un serial sexy şi înfricoşător creat de părintele lui ‘Sub pământ S.R.L.’, Alan Ball, şi e inspirat de atent gândita lume creată de romanciera Charlaine Harris. Descris de Ball, laureat cu Emmy®, drept „popcorn pentru cei inteligenţi” şi având o suită de personaje care mai de care mai interesante, ‘True Blood’ promite a fi o experienţă pe cinste.

Later Edit: Aparent site-ul sugereaza ca urmeaza sa apara produse inspirate din serial si la noi. (click  pe sectiunea „Alegeti” de pe site-ul filmului)

Reclame

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: