Jurnal De Zbor / Recomandari Evenimente Bucuresti


Scurt metraj pe DeviantART
13 noiembrie 2007, 12:19
Filed under: Scurt metraj | Etichete: , , , , , ,

DeviantART este in sine un site/o comunitate online specializat/a pe arta in majoritatea formelor posibile.

Pictura, editare photo, arta 3D, film, poezie, fotografie traditionala, arta abstracta,conceptuala sau suprarealista precum si pseudo-arta IT (skinning pentru programe, pentru Windows in sine, dezvoltarea de tool-uri si brushuri pentru programe de editare) … toate acestea le puteti gasi pe acest site ce ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a „posta” lucrarile precum un articol pe un blog oferind copyright prin site.

Conturile pe site pot varia intre sponsorizate(platite din exterior sau de un alt utilizator), platite(subscriber) sau gratuite. Ofera posibilitatea stilizarii paginii principale(CSS styles) cat si vanzarea propriilor lucrari.

Pe acest site, dupa cum am mentionat mai devreme, se regaseste si categoria „film” din care as dori sa recomand un scurt metraj(subtitrat in engleza). Se numeste „Darkest Hour” si este un dialog intre sora si frate asteptand nimic altceva decat moartea… Dialogul intre cei doi contureaza si despica anumite caracteristici umane si prezinta doua puncte diferite de vedere despre omenire ce totusi au un punct comun de pornire: „Este omenirea rea? Si ce este de fapt raul in stare pura?”

Va recomand cu caldura un scurt-metraj ce „incearca marea cu degetul” (unde marea este caracterul uman impuns de concepte iminente) spre a scoate la iveala reactii ale subconstientului confruntat cu o teorie despre apocalips.

Nota: nu poate fi vizionat pe weblog deci va rog urmati linkul urmator: http://niklasandersson.deviantart.com/art/The-Darkest-Hour-69233757

Reclame

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: